Икона Пресвете Богородице у Храму Светога Јована Владимира у Бару почела је да мироточи, сазнаје и фотографијама документује портал Српско уједињење.

Теолог Српске православне цркве, с којим смо разговарали о овом феномену и који нам је дао информацију о чуду, тврди да је сваки случај мироточења иконе Мајке Божије, без изузетка, реакција на људске грехове.

''Богородица, Христова мајка, мајка је свих људи. Она према свим људима има универзални мајчински и заштитнички однос. Зато је најјача молитва управо њој. Свака молитва Богородици иде директно пред Господа Исуса Христа. Када икона Мајке Божије мироточи, порука је јасна: треба да се као појединци и као колектив замислимо над оним што чинимо или над оним што се чини у наше име. Док смо на време'', закључује наш саговорник.

Портал Српско уједињење подсећа да је управо на Малу Госпојину, празник рођења Богородице Марије, 21. септембра ове године, одржана геј парада у главном граду Црне Горе и да су, паралелно, отприлике у исто време, централни и јужни дeо државе уздрмала два земљотреса. Истог дана, Мило Ђукановић је оженио сина Блажа у присуству комплетне контроверзне регионалне свите.

 

 

Да ли нас Богородица опомиње због недавног наличја ''дугиног сјаја'' којим се и симболично сахрањује некадашња Српска Црна Гора Немањића и Петровића, или је у питању жал Мајке Божије због најаве удара на Српску православну цркву и њено најављено комадање, остаје да се види. У сваком случају, Црква нас учи да су горки плодови служења господару таме. Ништа друго да нам се не дешава, након признања лажне државе ''Косово'' у име грађана Црне Горе и демонске окупације комплетног државног простора од стране НАТО пакта који је извршио агресије на Републику Српску и СРЈ, довољно је разлога за сузу, и Божију, и људску.

Овде, у Црној Гори, одавно нема светлости. Тама је и у тами нас је прекорно, али и са милошћу, погледала Мајка Божија, ваљда нам поручујући да је тешко гледати све оно што се ради, дешава и тек припрема у Црној Гори.

Bogorodica Sv

 

                                                                                        Bogorodica

 

                                                                                       presveta Bogorodica

 

                                                                                       Majka Bozija 1

(Српско уједињење)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner