Актуелна пошаст која хара светом је створење које има ниске вибрације и затворену структуру електромагнетних контура са фреквенцијом резонанце условно око 5,5 Hz – 14,5 Hz. У вишим дијапазонима није активан, а почевши од дијапазона 25,5 Hz и више, вирус се уништава...

Свети Јоаким беше син Варпафира, из колена Јудина, и потомак цара Давида. Ана беше ћерка свештеника Матана, из колена Левијева, као и првосвештеник Арон.

Универзално чиповање људи постало је само питање времена и техничких појединости. Ако се истински бавимо „знацима времена“ који нам прете и збуњују нас, то би значило уклањање свега што нас спречава да будемо с Христом и будемо на свом путу ка Њему; требало би да Му отворимо своје срце и пустимо Га у његове дубине.

Све болести су Божије посете. Ако се осврнемо у претходне године, било је разних болести и вируса и све то је, углавном, било у Часном посту. Зашто је то тако? Зато што се мало пости уз Часни пост, који је важнији од свих постова. Часни пост је, по Светим Оцима, епитимија роду хришћанскоме, односно – духовни лек. Да душа оздрави.

Све ове муке и недаће што су снашле народ србски, потичу пре свега од тога што народ одбаци пост или како каже у песми Св.Николај Жички:

“Одбацише људи пост, преко пакла паде мост,

Што је к Небу водио, када је народ постио“

Родом је био из Антиохије Сиријске. Још у својој раној младости изучио је грчку филозофију, медицину и живопис.