”Папу да проклињете јер он ће бити кривац” Св.Козма Етолски(+1779.г.)

Папа је поглавар црне интернационале, римокатоличке злочиначке организације и као верно чедо сатанино, увек ради да што више душа одвуче у пакао.

Више од половине манастира на Светој гори гласало је против учешћа у свечаности устоличења поглавара „нове цркве“ Украјине Епифанија, саопштио је на свом сајту Савез православних новинара позивајући се на грчки лист „Ромфеја“.

Пре свега разјаснимо речи божественог Златоуста, који говори: «Не треба мрзети неког човека и творити му зло, чак и ако је нечастив и јеретик». Говорећи тако, велики Златоуст сведочи, да поступати тако треба до тада, док ми не задобијемо од таквих душевну штету.

Одлука константинопољског патријарха Вартоломеја о упаду у Украјину проузроковала је огромне потресе у целокупној Православној Цркви који не престају већ много месеци.

Антихристова армија и бројне марионете умрежени су у јединствен савез чији је основни циљ уништавање самосталних држава које се опиру Новом светском поретку и пројекту глобализације који се деценијама уназад све агресивније спроводи широм меридијана. На власт у многим земљама па и на нашим просторима инсталирали су своје људе који испуњавају све оно што је записано у агенди која се односи на уједињење свих и свега.

Залагање за прекид чланства Православних Цркава у Светском (=Екуменистичком) савету цркава Патријарх Цариградски г. Вартоломеј означио је, у интервјуу за амстердамски лист „Трув“ као – „апсурдно“. Ко је против екуменизма, тај „по други пут разапиње Христа на крст“, каже овај православни Патријарх.

(„Светигора“, бр. 67, стр. 33-34)