Антихристова армија и бројне марионете умрежени су у јединствен савез чији је основни циљ уништавање самосталних држава које се опиру Новом светском поретку и пројекту глобализације који се деценијама уназад све агресивније спроводи широм меридијана. На власт у многим земљама па и на нашим просторима инсталирали су своје људе који испуњавају све оно што је записано у агенди која се односи на уједињење свих и свега.

Већ имамо Уједињене нације, у току су активности на стварању једне светске религије, а под плаштом опасности од верског екстремизма и радикализма планирају да оформе најпре војску и полицијске снаге ЕУ које би после постале саставни део уједињене светске војске и полиције која ће да прогони сва лица која не буду прихватила оног који треба да дође уместо Христа и којем је резервисана столица у седишту Уједињених Нација.

 


Осим тога спроводе се разне активности на депопулацији становништва планете земље, растурају се породице и пропагирају истополне заједнице у којима је немогућа репродукција и све то само са једним циљем – да се спречи размножавање људи. Болесним и мрачним умовима који из сенке управљају светским процесима смета велики број становника на планети Земљи и чврсто су решили и чак уклесали у камену поруку која се односи на смањење популације са седам милијарди на “златних - подобних милијарду људи.

 

Зликовци иду тако далеко у својим намерама да су спремили и увођење јединствене глобалне дигиталне валуте како би на тај начин што лакше спровели план чиповања– жигосања лица на свим континентима. Сведоци смо све интензивније популаризације виртуелне монетарне политике која укључује и експанзију дигиталне валуте која би била јединствена за све становнике света. Стигле су нам разне олакшице кроз фазу дигитализације иза које стоје Европска Унија и њени покровитељи. Најпре људима нуде плаћање преко нета, олакшано издавање папира, дозвола, докумената  и разних образаца, а онда ће да уследи уцена која би ако јој се не супротставимо могла да буде и законски озваничена.

 

То значи да ће у све земље света стићи налог да се људским створењима угради имплант односи РФИД чип испод коже на руци како би људи имали похрањене све своје податке, виртуелни новчаник, лична документа, историју болести, шифре за откључавање канцеларија, аутомобиле као и за улазак у виртуелни банкарски систем којем ће моћи да приступе само они који буду примили ЖИГ ЗВЕРИ односно микро чип са којим ће моћи да се лече, купују, продају и наводно уживају у бројним погодностима које ће медијски сатански сервиси да пропагирају на све четири стране света. Једна од наводних предности чиповања биће и безбедност како она лична, тако и безбедност ваше деце. Причаће вам приче како ће сви они који приме РФИД чип у руку у сваком тренутку бити видљиви у компјутерском систему органа који чувају јавни ред и мир односно ако нечије дете нестане или се изгуби вама драга особа, а при том има уграђен чип, експресно ће да буде пронађени захваљујући ГПС технологији помоћу које ће да лоцирају сваког ко се одлучи на тај страшни и по душу опасни корак.

 

Олоши су припремили финансијски колапс и крах на берзама како би унели панику међу народима. Из тог целог хаотичног стања изродиће се предлог о увођењу дигиталне валуте која би била доступна свим људима у свету. Ићи ће се на укидање папирнатог новца што ће да проузрокује бројне револуције у свету, а посебно у православним земљама у којима ће људи да дигну глас схватајући колика се опасност надвила над њиховим душама. Неки ће успети у почетку да одбију жигосање и тај процес одложе на кратко време, док не буде смишљена нова замка и док не буду заживела законска решења која се односе на обавезно примање микро чипа у тело."Наше време је тешко и биће неопходно да се помучимо, можда и да пострадамо у трајању буре која ће настати. Само ће са духовним животом моћи да се изађе на крај. Ипак не треба да падамо у очајање. Јер, тешка времена су благослов, с обзиром да нас приморавају да живимо ближе Христу. Она су прилика за већи подвиг. Борба се сада неће одвијати оружјем, већ ће бити духовна, са антихристом. Он ће покушати да превари, ако буде могуће, и изабране (Мт.24,24). Све ће бити проверавано од стране звери, из Брисела. После картица и личних карти, лукаво ће ићи на жиг, тј. присиљаваће људе да се жигошу на руку, или на чело. Само они који буду имали жиг моћи ће да купују и продају и да завршавају послове. Верни који се буду одрекли имаће муку. Стога нека од сада науче да живе једноставно. Уколико могу, нека имају неку њиву, мало маслина и неку животињу за потребе своје породице. Притисак ће трајати три – три ипо године. Бог неће оставити људе без помоћи“, говорио је за живота Свети Пајсије Светогорац и додао:

“На врло препреден начин покушавају да успоставе нови финансијски систем и поставе замку хришћанима. Овде, у Грчкој спречена је примена тог система. У Америци, ласерским зрацима већ утискују име „звери“ на чело и десну руку. Током 1982.г. у Америци је на овај начин обележено 3.000 људи. Овај знак су најпре добиле најистакнутије личности као израз посебне почасти која им је указана.“

Отац Пајсије је својевремено верницима донео два листа папира, од којих је један био из Кине, а други из Европе и на њиховој бројчаној ознаци јасно се могао запазити број 666. Показао им је неколико брошура аустралијске банке у којима је промовисан нови финансијски систем и потврђено да обећава сигурност свакоме ко има знак на челу и десној руци. Осим тога, показао је књигу „Нови монетарни систем 666“ , чији је аутор Американка М. С. Релфе. Старац је наставио да говори:

„Веома сам тужан јер тајне које је предвидео Св. Јован Богослов сада бивају очигледне. Многи људи, чак и епископи и свештеници посматрају овај проблем са световне тачке гледишта, уместо да обрате пажњу на ону духовну. Говоре људима како се ништа не дешава, да нема ничега лошег у томе што ће узети индетификационе картице и, уопштено говорећи, налазе оправдање за оно што се може оправдати. То није исправно, јер разуверавају људе и допуштају им да се нађу у ситуацији из које можда више неће бити у стању да се извуку. Разуме се да ће једино они бити одговорни за то”.

 Време се убрзало. Геополитчка ситуација је узаврела. Неморал се зацарио, а безбожништво узима данак на целој планети Земљи. Дужни смо да бранимо свето Православље и да пружимо отпор према уграђивању чипа испод коже, да дигнемо глас против Новог светског поретка, глобализације, сатанизације и уништења човековог достојанства и права на слободан живот. Када крене пропаганда о виртуелном новцу и погодностима које ће људи да добију ако приме чип у руку, знајте да је близу долазак Антхриста и почетак великог страдања које ће да траје три по године за време његове владавине. Не смемо да духом спавамо док нам се пред очима одиграва паклена представа чији је циљ да што више душа страда и оде у вечну погибељ. Почните већ сада да правите план о живљењу ван система великих градова, а то укључује куповину плодне земље по могућности да буде близу извора питке воде, оспособите домаћинство и узгајајте органску храну, а временом када финансјски будете могли, инсталирајте соларне плоче на кров куће како бисте својој породици обезбедили бесплатну струју, топлу воду и грејање. Када све то будете створили, остаје вам само да се искрено молите, кајете и ишчекујете Други долазак Христов. Упозорите своје ближње, информишите их о овој теми и дајте свој допринос у спасавању људских душа, јер ако само једно биће буде спасено захваљујући вашем труду, бићете награђени од Господа за добро дело. У току је рат за душе. На свет долазе велика искушења, а ви проповедајте истину и без страха раскринкавајте глобалисте који броје своје последње минуте овоземаљског битисања.

Велимир Ремић, главни и одговорни уредник руско-српске информативне агенције "Газета"

e-max.it: your social media marketing partner