”Папу да проклињете јер он ће бити кривац” Св.Козма Етолски(+1779.г.)

Папа је поглавар црне интернационале, римокатоличке злочиначке организације и као верно чедо сатанино, увек ради да што више душа одвуче у пакао.

Тог сатаниног намесника на земљи, његове присталице доживљавају на следећи начин, а на основу закључака Првог Ватиканског концила:

 • Папа има Божанску власт и његова власт је неограничена.

 • Њему је на земљи могуће исто што и Богу на небу.

 • Што папа учини исто је као и да је Бог учинио.

 • Заповести његове морају се испуњавати као и заповест Божије.

 • Папи је могуће све, осим греха као и Богу.

 • Он је толико подобан Богу да може задавати заповести како на земљи тако и на нeбу.

 • Папа је на свету исто што је и Бог у свету и исто што је и душа у телу.

 • Власт папина је изнад сваке власти и простире се на небу, на земљи и у аду.

 • Папи је дата сва власт и нико и ни зашта нема право да му се противи

 • Он може да чини све што је њему по вoљи.

 • Ако би папа за собом повео у пакао милионе људи то нико не би имао право да га пита – „Оче свети, зашто то чиниш?“.

 • Папа је непогрешив као и Бог и може да чини све што и Бог чини.

 • Папска врховна духовна власт је исто што и Божија врховна духовна власт у којој је он и кључар и вратар. Нико нема права да се жали Богу на суд који доноси папа. Воља Бога према томе је и папина који је намесник бога – први и врховни узрок свих духовних и телесних кретања.

 • Папа има врховну власт изнад свега. Он је опасaн са два мача тј, има духовну и световну власт над патријарсима, епискoпима, царевима и краљевима. Сви људи на свету су његови поданици. Он је све, изнад свега и садржи све у себи. Што он хвали или пориче дужни су сви да хвале и поричу.

 • Папа може изменити природу ствари и ни из чега створити нешто.

 • Он има власт из неправде створити правду, без правде и насупрот правде чинити све што му је по вољи.

 • Он може противуречити апостолима и заповестима преданих апостолима.

 • Он има власт да исправља све што се признаје све обавезним у Новом Завету.

 • Може да измени и саме Тајне које је установио Господ Исус Христос.

 

 

Наведени погубни однос римокатолика према папи објаснио је Св.Јован Кронштатски: ”Код римокатолика глава Цркве уопште није Христос, него папа, и римокатолици за папу ревнују, а на за Христа, и њихова ревност у вери увек прелази у страствени, човекомрзачки фанатизам, острвљени фанатизам, фанатизам крви и мача (ломаче), непомиривости, дволичности, лажи, лукавства.”  

Такође треба нагласити да главну снагу римокатоличке организације представљају језуити. Ко су језуити и на чега су све спремни да би остварили свој циљ? Одговор нам даје заклетва језуита која гласи:

”Ја ______________ сада у присуству Свемогућег Бога, Блажене Девице Марије, Блаженога Архангела Михајла, Блаженога Светог Јована Крститеља, Блажених Апостола Петра и Павла и свих Светих, светих војски Небеских, и вас мог духовног оца узвишеног Генерала Друштва Исусовог који је основао Свети Игњације Лојала у понтифакту Павла III и настављено до данас изјављујем и кунем се утробом Дјевице, Материце Божије и палице Исуса Христа да је његова светост папа, Христов замјеник, истинска и једина глава Католичке или свеопште Цркве по својој земљи и да према моћи кључева везања и дријешења, датих његовој светости од мог Спаситеља Христа, он има власт да смеће јеретичке краљеве, принчеве, државе, заједнице народа и владе, све илегално и без његове свете потврде и да се могу сигурно уништити… даље обећавам и изјављујем да ћу кад се укаже прилика упустити се у немилосрдан рат тајно или отворено против свих јеретика, протестаната, либерала, као што сам упућен да их потаманим и искоријеним са лица цијеле земље и да нећу поштедети ни пол ни доб или услове, и да ћу их вјешати, упропаштавати, кувати, одирати кожу, давити и живе закопавати те срамне јеретике, парати стомак и утробу њихових жена и разбијати главе њихових беба о зидове, како би заувек истребили њихову гнусну расу. Да кад се исто не може урадити отворено тајно ћу употребити чашу отрова, омчу, челични бодеж или оловно зрно, без обзира на част, достојанство или ауторитет те особе, или особа без обзира на њихове услове живота или приватне, као што било које време могу бити упућен да урадим од неког папиног агента или надређеног из Братсва Свете Вере Друштва Исусовог …”.

 

 

Најбољи пример шта значи наведена заклетва јесу дешавања за време Другог светског рата. Под покровитељством папе и Ватикана, Хрвати су у времену од четири године (1941-1945) порушили преко четристо православних храмова, убили петорицу православних владика и преко двеста двадесет православних свештеника. Поред тога, присилно је покатоличено преко 250.000 православних Срба, од којих су многи после тог чина на најзверскији начин побијени. Све је урађено по ратној доктрини смишљеној у Ватикану, да трећину Срба треба побити, трећину покатоличити, а трећину прогнати. Побијено је у Хрватској преко милион православних Срба, од чега само у Јасеновцу око 700.000.

Док екуменисти у СПЦ љубе крваву папину руку, моле се са римокатолицима, добијају прстење и сребрењаке за оданост римском архијеретику папи, а народ ту срамоту и издају мирно гледа, чујте шта је Свети Николај Жички поручио народу своме када је рушио 1937.г. конкордат: “Ми нигде нисмо видели да је неки папа радио нешто за нашу државу, а видели смо га увек на страни наших непријатеља… Кад је била у питању Црква и њена независност, наш народ се борио, чак и против њених владика. Кад је један црногорски владика признао папу за поглавара, одмах га је народ засуо камењем.”

Уместо што сте послушни онима који папу зову ”светим оцем” и римокатоличку зликовачку јеретичку организацију ”сестринска црква”, а то су издајници Бога и рода екуменисти у СПЦ (неки су положили наведену језуитску заклетву), послушајте речи Патријарха Варнаве(+1937) храброг исповедника Православне вере, због чега је и убијен (отрован) од стране Језуита: ”Само нас Бог једини може спасти! Па ако нас Бог може спасити онда припаднимо Богу на молитву. И Бог који нас je до сада спасавао од пропасти и одсад ће нам бити спас. Но осим молитве Богу треба и сами све да учинимо што je у нашој власти, да изађемо из ове помрчине на светлост. Зато вас позивам, браћо и сестре, да се пренемо, да устанемо и збијемо се у редове, као војска Божија против војске сатанске (папске).”

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Грешни раб Божији Горан Живковић

(Борба за истину)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner